Little Known Facts About پمپ سانترفیوژی.
Little Known Facts About پمپ سانترفیوژی.
Blog Article
با جهان آب تماس بگیرید ، متخصصین جهان آب آماده پاسخگویی به ما هستند.
ماشین آلات کشاورزی تجهیزات گلخانه تجهیزات آبیاری تحت فشار کود ماشین آلات دام و طیور و آبزیان محصولات ساختمانی
تهران، سعدی جنوبی، کوچه بانک تجارت، پاساژ الکتروپمپ ایران فروشگاه توان
علت نامگذاری این پمپ های صنعتی با نام “پمپ ضد اسید” این است که با استفاده از پلیمرهای قوی، بستر مناسب برای حرکت سیالات خورنده فراهم شده است.
محیط معمولی و عادی نیز می تواند برای پلیمر و دیگر اجزا مضر باشد. از این رو رویه ی این پمپ ها دارای محافظ های فولادی و آلیاژی است که البته از مواد داخل پمپ ایزوله شده است.
پمپ ضد اسید توانسته انواع مختلفی را به خود اختصاص دهد. هرکدام از این پمپها مشخصات مختلفی را از خود به نمایش میگذارند.
دوم ، پمپ ها عمر طولانی را ارائه می دهند. حتی زمانی که برای حمل مواد شیمیایی بسیار خورنده استفاده می شود ، پمپ ها می توانند در برابر این شرایط مقاومت کرده و ماندگاری زیادی داشته باشند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
از پمپ اسید میتوان برای انتقال اسیدسولفوریک هم استفاده نمود . در نظر داشته باشید به دلیل خورندگی بالای اسید سولفوریک در پمپ های پلیمری باید از سیل مکانیکی وایتون استفاده شود تا باعث خورندگی اجزای پمپ توسط اسید سولفوریک نشود
سرپمپ برحسب متر یا فوت اندازهگیری میشود و نشان دهنده میزان قدرت پمپ در پیش راندن آب در برابر گرانش است.
همچنین اگر بخواهید از پمپ اسید شویی در شرایطی استفاده کنید که سایش و خوردگی بیش از حد معمول است، بهترین گزینه این بوده که از پمپهای سرامیکی شیشهای و لاینینگ که روکش اپوکسهای خاص دارند، بهره برده شود.
بخاطر طراحی آب بندی هوشمند ، چرخش خشک فقط آسیب محدودی را وارد می کند. سیل بندی شفت فقط پس از چند دقیقه بیش از حد گرم می شود و می توان آنها را به روشی بسیار ساده تعویض کرد.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده میشود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، پمپ پلیمری روغن یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرد.